miercuri, 4 noiembrie 2009

Te consideri bun la pat?

Dupa cum zice si titlul acestui post, voi vorbi despre cat de buni suntem in pat.
Subiectul este arhicunoscut si probabil nu de putine ori v-ati intrebat daca sunteti cu adevarat buni la pat.
Ei bine, sa fii bun la pat, tine de o multitudine de factori, si nu de cat de bine te misti cand esti in actiune. Cel putin asa consider eu. Sa fii bun la pat, inseamna in primul rand sa te intelegi cu partenera/partenerul, inseamna comunicare, inseamna respect, inseamna atingerea orgasmului de ambii parteneri. Cand toate astea se intampla, cred ca abia atunci te poti considera bun.
Am deschis acest subiect, pentru ca aud tot timpul, in jurul meu Don Juani care se lauda in gura mare cat sunt de buni: “Bai , am futut-o pe una de i-au sarit capacele! “ si pe langa aceste vorbe, zeci de laude la adresa lor.
Nu, sa fii bun la pat nu inseamna sa fii brutal, nu inseamna sa duci un act sexual o ora, dar partenera de langa tine sa tipe de durere si nu de placere. Sa fii bun la pat nu inseamna sa fii “bine dotat” daca nu stii sa-ti folosesti “acea dotare”. Sa fii bun la pat nu inseamna nicidecum sa urmezi pas cu pas un actor de filme porno. Sa fii bun la pat tine de cat de bine iti satisfaci partenera. Zic eu !
Numai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger